Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har precis börjat studera, tänkte att de skulle lära mig leva här


universitet lär inte ut hur man gör

jag vill skriva dikter om livets fina stunder
fylla ett papper med underbara ord

jag vill sprida glädje med mina tankar
med mitt språk och min musik

jag vill vara lycklig
eller i alla fall verka

lycklig

det finns så mycket vackert
som borde få komma fram

så många skratt
du måste höra

men

jag är inte mig själv just nu
och önskar så att det innebar att jag var någon annan

nu är jag bara ingen


jag ser allt genom en dimma
lever i ett töcken

jag vill inte ha det såhär
jag vill ut
ut ur mig själv
se allt på riktigt

jag är vaken, det vet jag
men lever som i en dröm
ni anar inte hur mysko det känns

just nu är jag inne i en fas då jag pendlar
pendlar mellan medvetenhet och dvala
är stundvis helt borta
och ögonblicksvis är allting klart

................................................

usch jag avskyr det här
jag vill ju bara leva!!

hur gör man det?




Fri vers av Today I am a bird
Läst 479 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-04 17:16



Bookmark and Share


  Annika Persson
skrattet som en kvarleva på hovet
2012-11-04

  hansensson
Jag skall inte ge dig råd
men det här är väldigt bra fångat.
Vackert, dygd.
Känner igen mig.
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird