Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

organiserad fantasi

jag lever
en parentes

varje tår jag fäller
sprider mer om mig än ord

allt som gör mig ledsen
säger mer
än allt som gör mig glad

mungipor är så lätta att dra i
fuktiga ögon inte alls likadant

spontant
brukar vara äkta

mina impulser
är planerade

känslor som syns
är tydliga, osanna
chimärer av mig




Fri vers av Today I am a bird
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-04 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird