Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina rynkor

Livet styr oss alla
Sätter gränser för vad vi når

Linjer blir till gator
Gatorna till spår

Piskan, den som slog dig
Ser vi alla var den bränt

Orden, de som kränkt dig
Visar aldrig vad som hänt

Dina ögon speglar själen
Huden, livets gång

Jag önskar att få höra
Ditt livs alldeles egen sång







Fri vers av Today I am a bird
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-05 15:42



Bookmark and Share


  Saring
Jag tycker väldigt mycket om den här. Den har en vacker musikalitet. Mitten är underbar:
"piskan, den som slog dig,
Ser vi alla var den bränt

Orden, de som kränkt dig
Visar aldrig vad som hänt"

Starkt och enkelt.


Försök till kontstruktiv kritik är att jag skulle en extra gång på avslutningen om jag var du: "Men ändå vill jag höra
ditt livs alldeles egen sång" då jag kommer lite ur rytm när jag läser den. Det känns inte helt som att den sitter ihop med den fina upptakten till slutklämmen ("Dina ögon speglar")..

Min reflektion, ta den för vad den är.

Hoppas på att du vågar ge tillbaka för gammal ost vad gäller mina texter också - hjälp till utveckling uppskattas :)
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird