Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tilldelas Banken NORDEA .


Julkort nr 5, 2011.

NORDEA, NORDEA

Nu är vi så lea (¤)

på denna långa väntan

innan tiden klämtar

man sitter en timme

och tiden försvinner

har annat att göra

det här ju oss störa


Inför snabbkassa
som i affärerna
sluta att svassa
för Dignitärerna (!)

Vi vanliga kunder
begär inga under
vill ha mer speed bara
INTE denna sega mara


Så effektivisera !
och rationalisera
köer eliminera
kassor, ja, flera !


DÅ får ni glada kunder

skippa "Väntans Blunder" !



(¤) : "Lea" (plural), folkligt för: Uttråkad, less..

--






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-12-05 15:48



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Instämmer helt med det !
2011-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Det bästa hade varit om man aldrig lagt ned posten/Svensk Kassaservice. Då hade köerna på Nordea inte varit så långa.
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska