Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegar i ½ steg i rörelsefart...

För min kropp den har saktat ner farten
uttalat en slogan för mig den ej hörande parten
och frågade mig: -Om jag inte ville bli en smart en...
Och bromsa ner den där flygande starten...
Och just nu slängt den där darten
på mig och sagt annars tar den snart
mig någonannanstans och vart
det borde ju nu för mig vara
helt uppenbart och klart
vad det handlar om för
en sorts rörelseart...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-05 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt