Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hon bättre på att knulla än mig?

kan inte du förklara för mig
att det jag gör nu är rätt eller fel?
För jag vill verkligen veta
Vad jag kan göra vad som får dig
Att känna dig som mest tillfredsställd?

Helvettet rasar fram
Du är packad
Stänger igen dörren hårt framför mig
Och kysser henne
Som jag inte vet namnet på

Sängen knackar
Nånting där inne händer
Jag försöker dock inte höra vad

I väntan utanför
Ser jag dina vodkaflaskor
Jag kanske kan slå igen dörren med dem
Så ni slutar

Men vad tjänar det till?
Jag kanske får vara en glad andra platsare
Även fast jag hatar att förlora

När jag vaknar på morgonen
Är det jag första jag ser dina armar runt henne
Jag tror ingen har hållit om mig så hårt
Jo en,
ångesten

Vinglades ut för din dörr
tappar jag något
Ett kort
Där det står

"Jag älskar dig"




Fri vers av MM
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-05 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MM
MM