Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de drar mot jul ,vinter ,vår,.....


nattförnimmelse

nattmörker
längtande händer

tankar
ungdomssommrar

som filmer
innanför ögonlocken

suggerad passion
tystnaden leker

sinnena flyter

stilla vidare




Fri vers av tom boreland
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-06 00:02

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland