Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tig(g)a ihjäl



Om tiggarna stör
Så är det bättre att jaga bort dom
Än att hjälpa dom slippa, vara tiggare

Det är dagens politik
Med en socialhjälp förflyttad flera hundra
Ja eller kanske flera tusen år, tillbaks…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-06 05:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Många av dem är bluffmakare som inte vill arbeta.
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO