Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Volvo ja SAAB nej



Kineser vill köpa Volvo, ok
Kineser vill äga Volvo, OK

Holländare vill köpa SAAB, Nej
Ryss vill deläga SAAB nej
Ryss vill äga SAAB, nej
Kines då vill deläga SAAB nej
Kines vill heläga SAAB: nej

NÅN vill äga SAAB ö h t, nej


Man kan nästan misstänka att ”nån”
T ex förförre ägaren vill vänta in SAAB konkursen
För att sen slakta det som är kvar
MEN skulle dom göra det? Dom som ska vara så
Om inte oförvitliga men i alla fall, ”rejäla”

Men de skulle kappast säga det högt
Eller ens, erkänna ett uns av det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO