Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem och skola


Hem och skola
I nya folkhemmet
Den nya privata skolan
Tar från folkhemmet
Och ger till ägarna av skolan

Det verkar mer som att det är
Lyxhemmen som tar från folk
Genom att pruta på skolan
Så bakvänt de blivit i vårt land




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger
Publicerad 2011-12-07 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO