Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungtuppslära


Och vi stod där och förundrades, över hur vacker hon var, på bilden, en plansch som det slår gnistor om alla, var rörande överens, alla utom en…

En som mumlade ”var de nåt speciellt”
”De ä inge mot frun, därhemma” sa han
Och vi, ”vaddå har du så snygg kärring” frågade vi.
”Nä kanske inte så snygg, men hon bryr sej om mej”
”De skulle aldrig den där göra”, så stoppade han sin pipa
Tände, tog ett par snabba bloss och såg leende
På oss ”ungtuppar” och våra lustars fasoner…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 102 gånger
Publicerad 2011-12-06 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO