Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De blir fattiga riddare ikväll



De blir fattiga riddare ikväll
Inte för att det är så illa
Eller av tvång

Fattiga riddare med kanel och lingonsylt
Är nåt att njuta av
Inget märkvärdigt, över härdigt
Eller speciellt bara, för att det är ”Gött”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 13:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Minns från min barndom...
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO