Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödscirkeln går runt


Caremas blodspengar

Visar det

I praktiken



För de har lyckats tjäna 120 miljoner på ett år

Och de är bara 3

På människors död



Och i praktiken är det Maud

Fredrik och de andra som banat väg

För motsatsen till välfärd



Dödscirkeln går runt

Hur många kronor för ett liv




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-07 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO