Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skandaler i mindre format men.... Nog kan man begära att en domare lär sej regler om skridskospark


Domare som är dummare



Domare kan inte va svårt i vissa fall

En dummare eller betald

Kan inte ens se en avsiktlig rörelse


När den är, från vissa

För det var visst ishockey

Inte fotboll….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-06 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO