Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nationalisten


ett spökskepp har förlist inuti din hjärna


vrakets förruttnelse förmedlar dess septiska tankegods

tillsammans med krutröken från fornstora slag



en vattenspegel eller ett osynligt streck avgör kvalitén på ett hjärtas pulsslag



färger trumfar livet



rågblont hår solar sig i moralens skenbild



tjuven lever i ögon svarta som becket











Fri vers av D S
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S