Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek är din kärlek

och din kärlek är min kärlek
En kärlek som vi två delar på
För så fort vi träffar på varann, kramar vi om varann
lyckliga som få
Och det är alltid då som vi kan känna varandras hjärtan gemensamt
hålla på och slå
Slå för kung och fosterland
Och det för att i nästa stund hand i hand bara gemensamt
hemåt gå
Så att min kärlek är din kärlek och vice versa, kan väl ändå inte vara så svårt att förstå
Vi älskar varann...

Ken Cassel
6/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-06 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel