Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NORDEA igen


NORDEA får böta 3 miljoner för brister i
Bonussystemen, som om de skulle spela dom nån roll

De tar de ut av sina kunder i alla fall, åter igen

Det borde vara de som skaffar sej bonusar och som beviljar dessa
Som skulle ”drabbas” av detta…
PRIVAT
FÖR DET ÄR DERAS PRIVATA BESLUT ATT VARA
SÅ SNIKNA




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-07 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO