Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaddå minns?



Ordförande i demensförbundet anklagar kommunerna
För deras ansvar i frågan om misskötsel
Och skandaler på äldre boenden

Och man frågar ”vilka menar du”`?
”vad sa du vad menar du”?









En del retar sej på allt man skriver som man kan reta sej på, ok gör det då, men man kan driva med eller bara konstarera, när min mormor började bli ”glömsk” som man sa då, kommer in i vardagsrummet och säger ”vad var det jag skulle göra nu”? Så sa alltid min morbror, som var sladdbarn och nästan lite som en bror, att ”gå tillbaks till dörren så kommer du på det” och sen skrattade han… Mormor gick tillbaks med sin städrock och sin halsduk knuten över sitt huvud och se, ofta så kom det, som en ”uppfinnarjocke snilleblixt”.

Man kan skriva fult eller fullt, och då kärleksfullt eller bara fult…
När man levt med cancer i familjen så har man kanske en större dos, av galghumor än andra, men såna är vi människor… vi är olika och har olika vanor och sätt att snacka om saker.

Det finns för många med ömma tår, men jag har lärt mej att de oftast har vassa hälar som används i tid och otid….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO