Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...naiv?...visst!...banal?...ja!...men sann?...ja!...


Där jag är...


Var du än är
Vill jag inte
Att du ska vara där
Jag vill att du
Ska vara här
Där jag är

För alltid...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 247 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-07 11:29



Bookmark and Share


  Maiah VIP
du får läsaren att verkligen tro på att dina känslor är äkta....
2011-12-12

    ej medlem längre
Romantiskt längtansfullt!
2011-12-07

  Kungsfågeln
Varken naivt eller banalt, om jag får tycka... vackra rader om längtan och saknad.
2011-12-07

  Ninananonia VIP
:) ja...
2011-12-07

    lory
oh TT

så lovely!!!!!
2011-12-07

  Minkki VIP
en sanning som ger hjärtsnörp.... dvs en gripande text
2011-12-07

  HelenaW
Klart du vill.. Det vill vi också att hon ska vara.. :)
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT