Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så du ljög för mej


Så du ljög för mej skrev jag
Tillade ett ;) för att det var sagt med glimt
Glimtar går inte hem, hos vissa ja eller
Om nån är helt utan, humor, eller nåt
Det handlar nog inte om humor egentligen
En del är bara så
Utan nån som helst
Självinsikt
Och sinne för humor
Hon skrek textmässigt sett
JAG LJUGER ALDRIG!
NU BLOCKAR JAG DEJ
Och så slapp man det
undrar hur många hon slipper, numer
med den "balansen" och humöret...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger
Publicerad 2011-12-07 11:34



Bookmark and Share


  Karin Häggberg
Hahaha!! Typ så ja!! :)
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO