Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oskrivet blad


Ett vitt ark
Ett oskrivet blad
Ett olevt liv
En osjungen sång
Att fylla….

Tyvärr fylls så många blad
Så många liv
Så många sorger
Med sorg, med ledsamhet och besvikelser

Dock inte alla
Dock inte allt, förhoppningsvis så
Fylls inget av sånt så mycket
Så de rinner över…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-07 11:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint berörande och mycket
tänkvärt skrivet
2011-12-08

    lory
fint, väldigt fint
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO