Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reservdelsmänniskan


Hjärtat är avlämnat
På samma gång så tog de linserna
Njuren på ena sidan
Lite hud till en bränd
Levern fanns ingen att snabbt sätta till
Den fick gå som ”riskavfall”

Sen var den ”mänskliga mekonomen”
Färdig att, slänga på själva
Reservdelstippen
Eldas upp som ”riskavfall”
Om än i en kista… en kista som är ”impregnerad”
För att brinna med lätt het låga…

Så de mesta går till kroppens gehenna
Man kan hoppas att själen slipper
Ja slipper det eller maskarna och tjälen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2011-12-11 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO