Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är världen sjuk


Frågan är
Har man skorna på fel fot
Eller har man rätt fot
Men i fel sko

Har man fel nyckel i handen
Eller har man fel lås att försöka stoppa nyckeln i
Har man fel kvinna på sin sida
Eller är man själv, fel för den kvinnan

Har man en fel bild av välfärden
Eller är välfärden felaktig då den bara gäller, vissa
Har man en sjuk bild av världen
Eller är bilden rätt av världen, som är för sjuk….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-10 05:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så bra.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO