Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömbyggare o bedragare


När de som bygger drömmar
Har mer betalt än de som jobbar och bygger på riktigt
Och inte bara mer och mångdubbelt mer
På riktigt, då är undergången nära
För hela samhället

Drömmar kan va vackert men i praktiken
Så föder det bara bedragare och
Bedrägerier…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-10 05:11



Bookmark and Share


  marie-helene
Klokt och sant..
2011-12-10

  Bibbi VIP
Förefaller vara rätt.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO