Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattevarnar mupp


Det finns en mupp i USA vars enda mål
Och ”arbete” är att få alla senatorer att skriva på
”att de lovar att aldrig medverka till skattehöjningar”
Man tror inte det är sant…

Nåväl vi har kanske ingen sån här i landet
Eller har vi
Men uppenbarligen så är vi på väg åt samma håll
Med toppstyrningar inom partisystemen

”världens dyraste betalda apor” eller nåt
är dessa ja sägare som bara tryker när ”fürern Fredrik” skriker TRYCK
Och demokratin är demonkratin….
Jawohl…. Herr kommendant Fredrik




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO