Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedragarna


Efter att ha sett ”allt”
Ja i alla fall dokumentären
Om Lehman brothers och de andra bedragarna

Så undrar man vissa saker
Finns det inga gränser för snikenheten
Och därmed ondskan

Och man tänker på orden som sas för 2 000 år sen
”det är lättare för en kamel att komma igenom ett nålsöga”
Med en undermening

Att för en (rik!) sniken människa
Att komma in i Guds rike men
De talar gärna om Gud…

I alla fall i USA men de finns fler
Men de verkar inte ha en aning om vad
Rättfärdighet är, tvärtom

Ja eller det är en grundbult i deras värld
Sen spelar det ingen roll hur många lik de orsakar
Eller trampar ner…

Den sanna satanismen är den
Utlevda egoismen
”med fan till rättesnöre”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO