Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden suger


Så tätnar tystnaden
Likt en torr båt som är sänkt och sväller
Varje lite springa blir fylld
När båten väl tömts
Så är det tätt som
Nåt…

Tystnaden tätnar mer och mer
Den lägger sej som sordin
Eller som ett lock
Som suger in allt ljud…
En suck av tystnad….
En svälld båt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-12 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO