Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vet att bakläxan kommer


Alla vet att bakläxan kommer
Det sura äpplet
Eller vad man vill kalla det

Man väntar bara på att de som blivit blåsta
De vanliga, som oss, som vi
Vi har ju också blivit lurade om man ser det så

Alla dessa avgångs vederlag m m
Men rätt vad det är så kommer nån eller några av fotfolket
Att ta nåt slags hämnd…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-10 05:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO