Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AAA


Några dar innan Lehman brothers kk
Så fick man AA i kredit betyg
Det säger en del om
AAA känns det som
Och spelet över ”våra huvuden”

Lite som ”politiken” i Egypten
Förtrycket, statsterrosrismen. Eller nåt
Före och efter men nån får bära ”hundhuvet”
Den som offras för de andras fortsatta mygel




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO