Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är anhållen


Du är anhållen, gå i fängelse, gå direkt i fängelse, utan att passera GÅ oh får inte inkassera några 4 tusen..

Vem det nu än är.... och vad du nu än har gjort. En snutliga, som varken är intresserade av sanningen eller att frikänna dej, gör nu allt för att bevisa det som de och åklagaren, numer ofta ett fruntimmer, tror att de vet.
De vill inte rättvisa, de bestämmer sej fort och DU är nu i skottgluggen…

Chansen att ”rädda ditt skinn” finns knappt för du, blir inlåst. Och du får inte ha kontakt med nån, du får inte själv kontrollera deras påstående, du får bara finnas och ingen vet, var du är eller vad du anklagas för. Den skit som de orsakar, får du ingen hjälp med, bilen bortbogserad, de skiter dom i, eller lånen på banken som förfaller, skiter dom i. Det är knappt att dom hör av sej till dagis om du har barn eller nåt annat, som stör samhälls livet. OM du har hundar inlåsta så lägger dom knappt 2 strån i kors för det heller, troligen har många hundar svultit ihjäl när samhället har kommit med sina beteenden men vaddå ”sverige är en rättsstat” säger statsministern….. Men det ovan, gäller vanliga människor, vi som inte är i klammeri med den s k rättvisan, så ofta….

Problemet är att snutarna mörkar med det, man får ingen advokat eller upplysning om att man har rätt till en sådan, betald av samhället. Sverige är ingen rättsstat, man läser inte upp rättigheter vid anhållan, snutarna bara kör över i nåt slags kraft, av de "möjligheter" som samhället har. Endast de som är "yrkesförbrytare" som vet, vilka rättigheter de har, klarar sej, JUST därför...

Och samhället ger sej sällan på såna, de vill ha "vanliga människor" som mår illa av anklagelserna... Men statsministern gick ju ut och sa, "sverige är i alla fall en rättsstat". Jovisst, grattis...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-12-08 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO