Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juholt spelar ingen roll



Juholt spelar ingen roll
De sa han själv hos Skavlan

Men det är klart att
Allt han gör, eller inte gör
Spelar tydligen en himla roll
För en massa, journalister, bl a

Tänk om de skulle få sina egna brister
Inte bara på pränt
Utan rätt upp i näsan
Hur ofta o länge som helst
Skulle de då inte hellre säga
Detta har inte hänt..
”jag tar en time out”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-08 17:45



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Det är inte bara Mona som har köpt Toblerone. Den enda politiker som jag helt och fullt litat på, var Ann Wibble. Verkligen taskigt att hon skulle kallas hädan alldeles för tidigt.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO