Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strö lite kärlek


Kan du strö lite kärlek på min bädd
Min älskade
Kryddat med lust
Omtänksamhet
Samvaron doftar som nybakade bullar
Där dina beröringar är, bara är, du
Där dina kyssar får mej att bli så het




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-07 19:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2011-12-08

    lory
wau wau.....

gillar detta
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO