Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fattar inget alls S-jälva


Lyssnade på en massa skitsnack
Som Sosse toppar, sosse stroppar
Hade på nåt slags kongress
MEN inte med ett ord, berörda men det urspårade
De är snikna

Snikna ledare typ Wanja Lundby Wedin
Snikna politiker, med sina skamligt höga fallskärmar
Typ Göran Person, Ylva Johansson
Snikna högavlönade statliga chefer
Typ Ulf Adelsson, även om inte just är
Sosse…

Men grundproblemet till samhällsproblemen är
S-nikenheten, som de ”ledande” i samhället bevisar
LÅNGT från Branting och Skräddarn som agiterade
Långt från Per Albins Sverige
De skor S-ej på oss och därför finns ingen respekt kvar
För det som de säger sej stå för
”Solidaritet”


Ja att dom andra gör det är en annan sak
VI vet att borgare är snikna, de har t o m snikenheten
Som ett uttalat ”rättesnöre” i partiprogramen
Men sossarna säger en sak, men lever SJÄLVA efter en annan
Som griSarna i djurfarmen mer än nånsin…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-08 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO