Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilmarighet än idag


Varje gång man ser Ilmar
Så tänker man på
Den illvillighet han står som nåt slags
Personlighet, för… Antisemitism
En rasist egentligen, en rasist i tappning av
Nåt annat…

En slags Antisemit
I MODeRN vänster-tappning
Inte brun skjorta som de på 30 talet
Men väl ett svart hjärta… samma andas barn
Han gjorde kanske sin tydligaste visning
När han förvägrade tennis matchen
Med medverkan från Israel

En produkt av 2000 år av hat mot judar
Och kristendom
OM judarna vill flytta tillbaks till Israel så
Är de välkomna att göra det enligt Ilmar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-12-08 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO