Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam på däck


Ensam på däck

Mörkt

Som en säck

Endast ett räck av stål

Skiljer från fallet och vattnet där nere


Stående på en perforerad plåt

Lyssnar på en svensktoppslåt

Som jamande sjunger sin avskedssång

För den som ska gå sin egen gång

Av tomhet och hopplöshet



På papperet som lämnas var, några ord där

Står det bara ”förlåt jag orkade inte mer”

Och det var inget försvar bara

En sorgsen ensam människas sista ord

Det sista, som fanns kvar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-08 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO