Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumsnuten igen


Dumsnuten igen
Man ville inte ha bilder från platsen
För terrorbombningen när man erbjöds

Kanske för att, man inte vill ha bilder
Som de själva inte kan, förändra
Retuschera, lite som, i Göteborg

Han kanske själv hade behållit kopior
Så därför om du förser snuten med bilder
Behåll, kopior för de kan inte litas på

Kanske hade de lite rätt ändå när de själva
La in orden
”Ein zwei drei nazipolizei”

Sanningen verkar inte stå högt i kurs inom
Den ”myndigheten” tvärtom rentav ointressant
I många fall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-07 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO