Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pixlerering


Kroppar på bilder är sannolikt inte sanna
Det är så osannolikt att de skulle vara
Så felfria
Så det kan inte vara sant
Alltså nästan sant att det är osant
Men inte riktigt osant, ändå
För man kan ta en pixel och bygga en kropp
Runt, helt virtuellt

Så nästa gång du ser en snygg människa
På nätet så kanske själva bilden
Är lika inbillad. ”inbildad” som den du har
I ditt eget huvud om, ”drömpartnern”
Ta en extra titt nästa gång i HM:s katalog
Och nån annan av dessa ”drömsäljare”
För sannolikheten är så ytterst osannolik
Så t o m Thage Danielsson skulle få, hicka

sannolikt, om han nu fanns kvar hos oss




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger
Publicerad 2011-12-08 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO