Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdgivare krontagare


Undrar om de får många vita miner

De som kallar sej ”vårdgivare”

Men är mer vårdavbitare, krontagare eller nåt

Och har som idè att mjölka pensionärer



PÅ liv och på miljoner…
Fast kanske i omvänd ordning




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-12-07 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO