Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19 dagar




Han blev ett namn, sas det när tiden blickade ner på flickan
som satt vid skrivbordskant, som på tå – framför de bilder
som fanns att få, att insupa med blickar som trånade
längtade och såg
en framtid att sukta efter

och hon log så, ett leende
som sa, viskade och visade


att han var värd – att vänta på











Fri vers av Baystream
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-07 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream