Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla so står vid en begravning med rosor,,, fuck them,,, den so ligger begravd behövde er närvaro innan detta läge,,,


Och,,,



Ni kommer med rosor
när jag dör,,,
och då behöver ja dem,,,
eller hur,,,
men tack och bock,,,
då ser iallafall
hur de flesta hycklar,,,,
speciellt
för dem som såg
verkligheten

Ni kommer med
rosor,,,,

och en saknad
som är värd
ert eget ego,,,

Ni kommer med rosor
när jag dör,,,

© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 125 gånger
Publicerad 2011-12-07 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten