Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broken

Cupid must’ve hit me hard
Broke my heart, fell apart
Cupid must’ve hit me hard
Nothing left. Not a shard

Getting right back to the start
Broken dreams, broken heart
Getting right back, still apart
Nowhere left to go




Fri vers av Iona Aspera
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-07 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iona Aspera
Iona Aspera