Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett flöde...........

Undrar i bland varför livet är som det är

Följer jag det sakta

Sker allt så stilla

Allt glider

Flyter på som en lugn fin å

 

När jag hakar upp mej

motarbetar mej själv

Kämpar mot strömmen

Uppströms känns det som i bland

Ingenting kommer i ett flöde

 

Jag tänker att kampen i sej

skapar mitt eget öde

kan inte kämpa emot strömmen i mitt liv

Det är ju mitt livs flöde

Att följa med

Möta livet utan kampen emot

Öppna mina sinnen

 

Så med öppna armar står jag nu

Kom livet till mej

Jag är öppen nu

Tar emot det som kommer

Håller inte fast

Släpper det vidare

Mot nya mål strax

 

 




Fri vers av Anira
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-12-07 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira