Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

När andetagen inte får någon vila

Allt blir till en stor svart pina

 

Vågar du då

Orkar du då

 

Släppa taget om allsvår sorg

Låta livet åter få sin vila

 

Våga ta stegen ut i livet

Ta emot allt det som kommer att vara dej givet

 

Nu och för alltid

Alla dessa dagar

Kommer du att få allt som du behagar

 

Vågar du öppna hjärtat ditt

Se och ta emot

Livet som är ditt

 

Leva dina drömmar

Vandra din egen väg

 

Vill du göra det för dej

 

Leva livet i sin egen takt

 

 




Fri vers av Anira
Läst 149 gånger
Publicerad 2011-12-07 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira