Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn i natten

Ser ut genom fönstret

Det som är mitt

 

Lägger handflatan mot dess mitt

Regndroppar strilar sakta ned

Ringlande över rutan

Ser stilla ut på vattnet

I stilla strömmar över gatan

 

I min ensamhet ser jag ut i mörkret

Ser inte det mörka

En värld i vila möter mina ögon

Stjärnor välkomnar mej i natten

Blinkande igenkännande mot mej

 

Tystnaden möter mej förväntansfullt

I den finns alla svar

Svaren väntande på frågor ej ställda

 

Jag kliver ut genom rutan

Lämnar mej själv kvar

Innanför

Möter natten endast i klädd mej själv

 

Endast det som är jag möter världen

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-07 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira