Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Palm skriver ju mycket så han började fundera över det ....


Julkalendern nr 7, 2011: Varför skriver jag ?

Han skrev helt enkelt ner en pamflett om detta :

"Varför skriver jag ?

Ja, varför `?
jo, för att det är det sätt vi människor använder
när vi VILL säga någonting om någonting

Vi kanske vill propagera för något
eller beskriva något

kanske vi vill måla med orden bara
alternativt komma loss, bara släppa orden fria !

En del skriver ett rop på hjälp
andra ger goda råd
vissa bara ryter
skrattar med orden
gråter med dem
mästrar
trycker ned

Ord kan användas GOTT
men även ONT

Ord kan slå sönder
de kan bygga upp

Ord kan bara vara..ord
inte mena något särskilt

Det VIKTIGASTE är att vi har RÄTT att
använda dem FRITT( utan att skada någon, förståss,om de inte gjort sig förtjänta av det.. )."


Palm och Rööd sydde in den sjunde texten på Den stora Duken :

"Jag skriver
alltså lever jag !"

Lucka 7 lyder: " De viktigaste orden vi skrev
var de som aldrig blev ..."


------






Fri vers av Mats Henricson
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-08 00:14



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ett dilemma ÄR det, Yassir, tveklöst. Men ,som man säger, alla kan inte vara överens om allting ......
2011-12-08

  aol
ja visst orden uttrycker ju livet man lever
2011-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Pamflett = stridsskrift, enligt min gamle vän Josef Ottvall (frid över hans minne), som tydligen hade rätt.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska