Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=gCEt2yPhve0&fb_source=message


vi är ett vi



Du skickar mig, toner
spunna ur det som sägs
ska vara det som är
komma skall, var och vill

kärlek

De delade röster, hon och han
stämmor och de sjöng
om en känsla, ärlighetens anlete
de slag, som slår
såg och hördes
i den bröstkorg som känner, är utav

kärlek


frågor, är det sant? Sa de

Är han – den rätta?
Är hon – den som får dig att vara, den du var menad
att bli?
Och de sjöng, och jag hörde
inatt

hur du och jag, komma skall – nynnar
när vi, är


kära











Fri vers av Baystream
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-08 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream