Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra kvinnan



Den andra kvinnan
Är alltid en slampa
Ett luder
En hora nästan eller vad man kan
Hitta på
Ja eller vad hon kan hitta på
Ja den första alltså

Hör vad hon säger om honom
Om henne
Hon spottar ur sej namnet
Men än mer, liknande ord, omdömen
Och han sen, en kåtbock
En vidrig typ
En horbock är han, tvi tvi
Och han har jag fött, så länge
Så många år… fräser hon

Tragedin är full
Vokabulären är ful
”han har svikit”
Men vad gjorde hon, innan
Visade hon nåt, av SIN kärlek
Innan han, gick…nån annanstans
Och vännerna förundras för allt kommer
Allt har, alla vidriga ord




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-08 00:53



Bookmark and Share


    lory
kärlek är kärlek,i det finaste av allt finns ingeting som är förbjudet,eller hemskt...vi människor sätter prägel på det med vår synsätt...släpp alla regler, o njut av livet....
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO