Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är slampan han fann



Hon är slampan han fann
Som han fött i alla år
Och ”detta är tacken”
Attacken
Han hade gjort allt för henne
Tyckte han i alla fall

Han gråter inte
Han säger inte jag älskar ju dej
Han ryter, fräser säger saker som
Slampa, slyna, bitch
Och hon svarar
Det är motsatsen till ett givande utbyte

Det är en duell
Och hatet inte bara gror, de växer
Och tiden, tiden gör allt, värre
Och mitt i allt så försöker hon
Att, inte skaffa in hat till den andra
Han som hon inte älskar, än
Och försöker att ännu älska
Han som hon älskat, förr och kanske
Igen

Svårlöst ekvation




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-08 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO