Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack vare en liten bulle




Såg en lussekatt i frysen, idag
viljan att tina den, ge den

minnen sprang, barbenta över ryggrad, lekte kurragömma
med kammare och klaff, bakom skulderblad



till den som är värd att dela, en morgon med
blev för stor, så - tog dem allihop

kramade gyllengult, till att smälta
i min famn

aromer från kyssta kyssar målar mungipa
slickar, läppar - smaken utav skratt och saffran



bröstkorg nu, blöt och kall
väntar dig, att du skall

Såhär, visar;
öppna armar, långt långt ifrån varann


komma och krama mig, åter varm, så som

suckar djupt ur lunga som viker papperssvalor
och fjärilar




- bara du kan









Fri vers av Baystream
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-08 10:10



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
på rubben trodde jag du var gravid
sen fattade jag
sedan fattade jag inte ;)

metoforisk bullhångel?
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream