Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga mig...

Fånga mig
medan jag springer nyvaken på Marrakech färgglada marknaden
med exotiska steg mot dig.
Fånga mig
när jag utspridd i luften övertygande vickar på höfterna
med dimmig blick och darrande knän.
Fånga mig
i dina magiska välkommande händer
medan beröringen dröjer sig kvar på fingertopparna
av en oväntad gnista,nära bristningsgränsen.
Fånga mig
i din perfekta knuten kärleksslips av begär
och våra sammanlänkande tankar utan livslinor.
Fånga mig
i min avskalad enkelhet när jag lyssnar noggrant på dina andetag
medan kerub vakar över dig hela natten lång.
Fånga mig
som ljuvhet under skjortan, av marmormönstrade svalla bröstvårtor
med långsama målmedvetna smekningar över den kurviga kroppen.
Fånga mig
känn min doft,bländande havets erotiska drömmar
blodet sjuder,
pulsen är snabb
handflators brinnande intensitet
alldeles tom i tankarna av vällbehag
nuddar prövande vid din mun...

KYSS MIG!!!!!!




Fri vers av lory
Läst 369 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-12-08 11:22



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Fullkomligt underbart!!
2011-12-16

  in effigie VIP
eldigt vacker poesi....
2011-12-12

  Ninananonia VIP
:) Att fångas så... :) härligt underbart...
2011-12-09

  L I V
Formspråket är enastående och jag följer så lätt pulsen i texten.
Upprepningen gör att det dessutom skapas en rytm som länkar samman orden till en helhet. Snyggt och välskrivet utan att kännas överarbetat.
2011-12-08

  SagaArt VIP
Underbar. upprepningen av orden "fånga mig" ger en underbar rytm till texten. Love is in the air! Kraaaaam
2011-12-08

  PPQ
har du varit på opera någon gång eller kommit ut från en biosalong? den där sekunden, den där minute direkt efter då man liksom blåsts i väg det finns så mycket att säga men inga ord man vet att man kommer återkomma till upplevelsen om och om igen de närmaste veckorna sådan är den här texten...
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen